Rólunk

Nálunk számítasz

Fitness és egészség központunkban professzionális személyi és csoportos edzők segítik majd munkádat ha pihenésre vágysz várunk finn szaunáinkban.

Mit ad a terem

Egyedi design

Termünk kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a funkció szépséggel és stílussal párosuljon. Az indusztris belső stílust az élettel teli színvilág és a minőségi anyag használat hozza egyensúlyba.

Maximális tisztaság

A takarításról két fő állású takarító személyzet gondoskodik, így az öltözők, zuhanyzók mellékhelyiségek óránként takarításra kerülnek. A higiéniai termékek az 5 csillagos szállodákban is használt Tork termékcsaládból valók.

Professzionális edzők

Csoportos és személyi edzőinket úgy válogattuk össze, hogy minden korosztály megtalálja segítségét az alap rehabilitációtól a versenysportig.

Villámgyors beléptetés

A beléptetésünkről az Optime rendszer gondoskodik, így a regisztráció után csak bérlet vásárláskor és fogyasztáskor kell újra a recepcióra fáradnod. A szekrényed kulcsa a kártyád lesz, amit regisztrációdkor adunk.

Környezettudatos

Kiemelt figyelmet fordítunk a szelektív hulladékgyűjtésre, takarékos vízhasználatra és a megújuló energia forrásokból történő működésre. Levegő tisztításunk gépi és növényi alapú, így tisztább levegőt tudunk biztosítani, mint a kint tapasztalható.

Recepció

Recepciónk és váró része lehetőséget kínál, hogy táplálék kiegészítőket, gyümölcs turmiszokat, fit szendvicseket és édességeket fogyaszthass. Mindemellett prémium minőségű kávé is kapható nálunk.

Partnereink

Itt találod együtt működő partnereinket, akik segítik a terem minőségi munkáját.