Nálunk számítasz

Fitness és egészség központunkban professzionális személyi és csoportos edzők segítik majd munkádat ha pihenésre vágysz várunk finn szaunáinkban.

Mit ad a terem

Egyedi design

Termünk kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a funkció szépséggel és stílussal párosuljon. Az indusztris belső stílust az élettel teli színvilág és a minőségi anyag használat hozza egyensúlyba.

Maximális tisztaság

A takarításról két fő állású takarító személyzet gondoskodik, így az öltözők, zuhanyzók mellékhelyiségek óránként takarításra kerülnek. A higiéniai termékek az 5 csillagos szállodákban is használt Tork termékcsaládból valók.

Professzionális edzők

Csoportos és személyi edzőinket úgy válogattuk össze, hogy minden korosztály megtalálja segítségét az alap rehabilitációtól a versenysportig.

Villámgyors beléptetés

A beléptetésünkről az Optime rendszer gondoskodik, így a regisztráció után csak bérlet vásárláskor és fogyasztáskor kell újra a recepcióra fáradnod. A szekrényed kulcsa a kártyád lesz, amit regisztrációdkor adunk.

Környezettudatos

Kiemelt figyelmet fordítunk a szelektív hulladékgyűjtésre, takarékos vízhasználatra és a megújuló energia forrásokból történő működésre. Levegő tisztításunk gépi és növényi alapú, így tisztább levegőt tudunk biztosítani, mint a kint tapasztalható.

Recepció

Recepciónk és váró része lehetőséget kínál, hogy táplálék kiegészítőket, gyümölcs turmiszokat, fit szendvicseket és édességeket fogyaszthass. Mindemellett prémium minőségű kávé is kapható nálunk.