Testimonials

What people are saying about us

Bornyász Márta

Debrecen legjobb terme!  A személyzet nagyon kedves és segítőkész, a terem jól felszerelt és modern. Az öltöző tágas és kényelmes. Az elektronikus kártyarendszer nagyon praktikus. Ajánlom mindenkinek, aki egy barátságos környezetben szeretne edzeni. 

2018-08-23

Márton Csaba

Nagyon kulturált, modern és jól felszerelt edzőterem, csak ajánlani tudom, ma voltam edzeni nekem nagyon tetszik a terem. 

2018-08-13

Tóth Emese

Csak hogy néhány dolgot emeljek ki: az öltöző fantasztikus, minden szekrénysor előtt van ülőhely és az elválasztónak köszönhetően akasztó. Szép a zuhanyzó és látszik hogy az egész terem a praktikum és a józan ész jegyében lett kialakítva. Külön bónusz hogy a csapok érzékelővel működnek nyomógombok helyett ami nem csak higiénikus, de a vízpazarlást is lehetetlenné teszi. Mivel a jövőben is szándékozom ide járni, vettem belépőkártyát potom összegért, aminek köszönhetően semmit nem kell otthagynom a recepción bejelentkezés után – ezzel a kártyával jutok be a terembe és ezzel lehet bezárni a szekrényt is amibe éppen pakol az ember. Külön figyelmesnek tartom, hogy a szauna bejárata a női öltözővel szemben van. 

2018-05-31

Írj rólunk

A leveled a saját emailünkre érkezik miután elolvastuk kirakjuk a honlapra, köszönjük, hogy írtál rólunk.