Japán terem

A Japán terem kialakítása során arra törekedtünk, hogy egy olyan környezetet hozzunk létre, ami támogatja az ott végzett aktivitásokat. Mivel ebben a teremben jóga, nyújtó, meditatív, tánc, seniorfit és hasonló jellegű órák kaptak helyet, így a belső elrendezés is ezt szolgálja. A bútorzat letisztult stílusjegyeket követ, központi szentély elrendezéssel. A fények meleg hatásúak és emellett elhelyezésre kerültek a legnagyobb oxigén termelő kapacitású növények is, hogy a gépi és természetes szellőzést kiegészítve biztosítsanak még egészségesebb környezetet az órák látogatói számára.

MaxFit

A MaxFit terem egyedi elgondolás alapján került kifejlesztésre.  A tervezés során arra törekedtünk, hogy egy olyan környezet kerüljön kialakításra, ami fény, hang és padlózat tekintetében egyedinek mondható. Az itt létrehozott technológia lehetővé teszi az óraadó számára, hogy az edzés felépítését annak intenzitásának változásait a MaxFit terem adottságaival támogassa. Ez a terem kiváló a funkcionális edzések szerelmeseinek. TRX, kettlebell, küzdősport és köredzés óra típusokat tervezünk itt tartani. 

Fitness részleg

A fitness részlegünk 300nm-en a felső szinten kapott helyett vadonat új gépparkkal, országos szinten is egyedinek mondható belső kialakítással és designnal. A cardio és erő gépparkunk teljes lefedettségű és szigetszerű elrendezést kapott izomcsoportok szerint, így könnyítve meg a teremben történő eligazodást.

Funkcionális részleg

Funkcionális részlegünk az alsó szinten kapott helyet 200nm-en. Itt található a kondipark szerű, köredzést is támogató parkrendszer közel egy tucat állomással.  A teremben 20 méteren húzódik végig a műfüves funkcionális rész, ahol egyedi kialakítású boulder mászófal és nyújtó sarok található . A terem hátsó felében a Cross terem kapott helyet,12 méter hosszú professzionális cross kerettel gumiszőnyeggel, crosstárcsákkal, kettlebllekell és wallballokkal, slamballokkal. Egykezes kézi súlyzós részlegünk is itt található.

Wellness részleg

Wellness részlegünk 50nm, két különböző designnal rendelkező finnaszaunával. A szaunákból kilépve látványzuhany fogadja a vendégeket, egyedi tervezésű kabinokkal és fényjátékkal. A belső stílusjegyek kifinomultságot és melegséget árasztanak, ahol könnyed halk zene gondoskodik az ellazulásról. 

Vitamin Bar

Vitamin pultunkban a turmixok széles tárházát kínáljuk vendégeinknek az előre csomagolt saláták és fitness élelmiszerek mellett. Termékpalettánkat úgy állítottunk össze, hogy segítse az edzés előtti ráhangolódást és az edzés utáni regenerációt, levezetést. Pultunknál a prémium kávék minőségéről a Black Sheep kávézóval kötött együttműködésünk gondoskodik. A turmixoknál egyaránt megtalálhatóak a gyümölcs, zöldség, magvas italok is .Turmixaink csúcstechnológiás géppel, frissen készülnek, így magas vitamin, rost és enzimtartalmúak, amit akár elvitelre is kérhetőek.